Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Joyce Meyer videós tanításai

   Joyce Meyer videós tanításai .  .

 

Joyce Meyer a világ egyik vezető és gyakolati Biblia tanítója. A New York Times nagysikerű szerzője, bestseller könyvei emberek millióit segítette megtalálni a reményt és gyógyulást Jézus Krisztus által. Bibliatanító és szerző.

Joyce a férjével, Dave-el több mint 40 éve házasok és 4 felnőtt gyermekük van. Otthonuk a Missouri állambeli St. Louis-ban van. Teológiából doktorált a Life Chistian University-n, tiszteletbeli doktorátust kapott az Oral Roberts Egyetemen.

A Joyce Meyer Ministries-en keresztül több száz témakörben tanít, több mint 80 könyv szerzője és évente kb 15 konferencia vezetője. A világon ezidáig több mint 12 milliós példányszámban keltek el a könyvei és csupán 2007-ben több mint 3,2 millió példányt adtak el. Joyce tévé és rádió programja, potenciálisan 3 milliárd emberhez jut el. A programok a nap bármelyik szakaszában elérhetők.

A Joyce Meyer Ministries Isten által rendelt megbízása: hatással lenni a világra. Arra vagyunk elhívva, hogy bemutassuk az Evangéliumot az elveszetteknek, tanítványokká tegyük a nemzeteket, ételt adjunk az éhezőknek, ruházzuk a szegényeket, szolgáljunk az időseknek, özvegyeknek, árváknak és látogassuk a fogságban levőket. Isten azt kéri tőlünk, hogy tanítsuk az embereket, hogyan alkalmazzák a bibliai igazságokat életük minden területére és bátorítsuk a keresztényeket, hogy hatással legyenek a körülöttük élő emberekre.

 

Joyce Meyer: A kételkedés

 

 

Joyce Meyer: Az igazi célod

 

Joyce Meyer: Mentális egészség 1

Joyce Meyer: Mentális egészség 2

 

JoyceMeyer: Az önmagaddal való kapcsolat

 

Joyce Meyer Ne légy dühös magadra!

 

Joyce Meyer: Az ima és a szeretet kapcsolata 1. (feliratos)

 

Joyce Meyer: Az ima és a szeretet kapcsolata 2. (feliratos)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

HITEL AJÁNLAT

(ANITA GERARD, 2018.01.20 21:55)

hitel! hitel!! hitel!!!
Olyan jóhírű és akkreditált magánhitel-társaságot keres, amely az egész életen át nyújtandó kölcsönöket nyújtja. Nagyon gyorsan és könnyedén kínálunk mindenféle hitelt, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, jelzáloghiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, befektetési hiteleket, adósságkonszolidációt és még sok mást. Elutasították a bankok és más pénzügyi intézmények? Szükség van egy konszolidációs hitelre vagy egy jelzálogra? Ne nézz többet, mint itt vagyunk, hogy minden pénzügyi problémádat a múlté tedd. Adományokat nyújtunk olyan magánszemélyeknek és vállalatoknak, amelyek pénzügyi támogatásra szorulnak 2% -os arányban. Nincs szükség társadalombiztosítási számra és nem szükséges hitelellenőrzés, 100% garantált. Szeretném használni ezt a médiát, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy megbízható és támogató segítséget nyújtunk, és örömmel nyújtunk hitelt.
Ezután küldjön nekünk egy e-mailt a következő címre: (anitagerardloanfirm@gmail.com), hogy kölcsönt kérjen